Over ons

Sinds 1963...

Het begon allemaal in de Kerkstraat te Dendermonde, waar Ludo Caudron in 1963 een Fiatconcessie startte. Deze bescheiden start groeide gestaag uit tot een indrukwekkende multimerk-site, onder de bekwame leiding van Guy & Dirk Caudron.

Na een ongelooflijke reis van 50 jaar hebben wij besloten een nieuw hoofdstuk in te slaan. We stoppen met het verdelen van nieuwe wagens, maar deze beslissing opent de deuren naar een nieuwe fase waarin wij onze uitgebreide ervaring inzetten om u optimaal van dienst te zijn. Vanaf nu vindt u ons in Dendermonde, op Hoogveld 54.

Onze toewijding blijft onverminderd. Wij gaan steevast voor u op zoek naar het meest interessante aanbod op de markt, zodat u kunt profiteren van de beste deals. Daarnaast kunt u nog steeds op ons rekenen voor de naverkoop van uw wagen. Ons ervaren team staat klaar om u met vol enthousiasme te ondersteunen bij al uw behoeften.

Dankbaar voor het verleden en enthousiast over de toekomst, verwelkomen wij u graag op onze nieuwe locatie in Dendermonde. Samen bouwen we voort op de erfenis van vijf decennia expertise, met hetzelfde streven naar excellentie en klanttevredenheid.

Voorstelling Autobedrijf Caudron NV

Back to top